fredag 1 januari 2016

Gott Nytt År

Ja då är vi inne i 2016.. man kan ju börja undra vad detta året kan ha med sig.. Frågan är ju hur mycket man kan påverka själv. Men sin egen inställning. Ganska så mycket tror jag och jag hoppas att jag kan hjälpa mig själv att förändra sådant som jag vill förändra.. Den stora frågan är ju vad är det jag vill förändra..
Kroppen börjar bli trött och stor är den sedan innan :( och det kan jag inte skylla någon annan för än mig själv. Tyvärr för visst hade det varit skönt om man kunde göra det.?
Hästar har funnits i mitt liv ganska så många av de 46 år jag levt. Kan man klara sig utan dom? eller i alla fall inte ha någon egen att rida.. då det för det mesta gör förbannat ont efteråt eller under tiden. de gånger jag får ihop ett ridpass utan att det gör ont och hästen tycker att jag ger rätt signaler .. för det är samma sak där jag kan inte skylla på någon annan och i detta fallet hästen. För han gör bara som jag säger och är jag inte tydlig så hur i hela friden ska han då förstå vad jag vill :)
Tyvärr finns det inga genvägar varken när det gäller vikt eller ridning. TYVÄRR.

Men gnällt färdigt nu.. 2016
ser fram emot att se vad detta året har att erbjuda..