lördag 28 april 2012

Kanvas

Kanvas hmmm funderat men aldrig gjort innan.. Men jag kan tala om att det var riktigt roligt att göra. Först målar eller kladdar man ner den med färg för att sedan börja dekorera. Jag tog och målade lite mönster för att sedan embossa med lite glitter vilket jag tyckte blev effektfullt. Liten blomranka och vips så var den klar…








torsdag 26 april 2012

LO

Denna har jag gjort genom att använda ett enfärgat papper som jag har stämplat med olika stämplar och färger för att få en lite roligare bakgrund samt att jag var på lek humör J . Hade lite svårt att sålla bland bilderna jag hade men jag tycker att det gick bra att ha några med.. Dekorerat med olika blommor, bling och band men även lite mönster tejp.



tisdag 24 april 2012

Häst kort

Här har jag gjort ett kort av den häst som jag målade innan. Ett enkelt kort där jag bara har använt olika papper och ett band inga andra dekorationer. Rundade av hörnen på det målade papperet annars inga krusiduller.



måndag 9 april 2012

Amanda och Gustav




Eftersom den första rundan gick så bra så hoppade de en runda till på 50 cm och den gick också bra så nästa gång ska de hoppa högre :)


Amandas första hoppning



Amandas första pay & jump på 40cm