tisdag 31 januari 2012

tisdag

Då har man varit och lyssnat inför valet i 7:an.... tänk att tösen har blivit så stor... Jag har enormt stort problem med att fatta att hon ska börja i högstadiet till hösten...

Ja för jag blir ju inte äldre :)

måndag 30 januari 2012

namn lappar

Det var ju det där med att låta bli min handduk.. det är någon som har svårt att låta bli min handduk...så vad gör man... jag gjorde namnskyltar sedan om det hjälper eller inte..
Dessa gjorde jag med hjälp av spillbitar och sedan laminerat..

söndag 29 januari 2012

kort för En liten butik

Tja här har jag gjort två kort som ser nästan lika ut.. det är samma vikning och samma papper fast två olika färger.. Rosa och lila..
sedan har jag målat stämplarna i bara gråa/svart nyanser.....

jag kan tala om att det var riktigt roligt ... innan ritade/målade jag och då använde jag bara blyerts eller akvarell i en färg... vilka minnen så det kommer jag att göra fler gånger :)


Söndag

Det är ju väldigt synd att man inte kan lägga in ett inlägg i två bloggar när man lix håller på men vad vet jag det kanske man kan.... bara det att jag inte vet hur :)
men nu ska jag ta och krypa ner i sängen ... eller...

onsdag 25 januari 2012

Förkylning :(

Hmmm ligger i förkylning .... det är så tråkigt....

torsdag 19 januari 2012

Kan bara säga vilken dag ......

måndag 16 januari 2012

Inspiration En liten butik

Till tävlingen hos En liten butik. Det ska vara grönt, knappar och sytt så nu är det första gången som jag har använt symaskinen när jag scrappar... se man lär sig alltid något nytt :)

jag har använt sånt som finns i mina gömmor så jag kan inte säga vad det är för papper :)

söndag 15 januari 2012

Galen!!!

Vet ni vad som kan göra mig galen.... eller igentligen finns det några olika saker...
Det första är .... när man springer på någon som man känner på sig att man har träffat och ev pratat med men man kan inte placera personen .... som i dag sprang jag på en tjej som jag helt klart tyckte att jag kände igen och att jag har ett minne av att jag har pratat med henne men jag kunde inte för mitt liv komma på vem, var eller något annat.... jisses vad jag tycker det är irriterande.. kan tala om att det tog nästan hela vägen hem innan jag kom på vem hon var... men jag kom på det :)
Sedan är det när någon tar ens handuk.. så nu har jag börjat göra namnskyltar.... ska bara limma ihop det (när jag har fått hem mitt lim) :) foto kommer när de bara är klara..

fredag 13 januari 2012

Torsdag

Var hos naprapaten igår så nu är man helt öm i hela kroppen .... men tänk att det kan vara så skönt att ligga i sträckbänken :)
Men det ska väl bli bättre så småningom... fast jag tycker att jag har hållit på länge nu.. Men det är klart flyttar man en kota så måste de andra också bli lite justerade... men jag hoppas att vi är i slutklämmen nu :)

torsdag 12 januari 2012

Onsdag

Vad gör man en onsdagkväll när man igentligen bara skulle vilja krypa ner i sängen och sova alternativt i soffan med en god bok eller en bra film ..... jo då åker man och spelar badminton med barnen :)
Vilket i och för sig är roligt men jisses vad ont i armen man får :)
och man får då också se det positiva i det hela.... man får motion

onsdag 11 januari 2012

Gamla bloggen

om det är någon som är intresserad av att läsa det jag har skrivit innan får ni gärna gå in på min gamla blogg på http://pirella.blogg.se/

Onsdag

ja då var man tillbaka här igen kom fram till att min andra blogg inte uppfyllde vad jag ville att den skulle göra.. så nu är jag här igen. Nu ska jag bara se till att få tid att fylla denna med allt jag bara vill dela med mig. Igår var jag och Amanda på scrapkurs i Mörrum, Lotta från Enlitenbutik håller i den. Vi träffas 1 gång per månad.